Arvonnan järjestäjä:

Kilpailun järjestää STC-Trading Oy, joka on BRITA-tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, hallinnoima, suosittelema tai sponsoroima millään tavoin.

Kilpailuaika:

Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä BRITA Suomesta Instagramissa ja kommentoimalla julkaisussa pyydettyä asiaa. Kilpailu on voimassa 30.8.2022 klo 23:59 asti tai kun järjestäjä julkaisupäivityksessään erikseen ilmoittaa arvonnan päättymisestä. Kommentteja, jotka ovat tulleet kilpailun umpeuduttua, ei oteta arvonnassa huomioon.

Arvontaan osallistuminen:

Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä BRITA Suomesta Instagramissa ja kommentoimalla julkaisussa pyydettyä asiaa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kommentoimalla osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

Voittajan valinta:

Voittaja valitaan arpomalla tykkääjien ja kommentoineiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan asiasta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta Instagramin kautta kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkinto/palkinnot:

Voittaja saa Instagram-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, joka ilmoitetaan arvontajulkaisussa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi ja palkinto toimitetaan postitse vain Suomen alueelle.

Arpajaisvero:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä ja keskeyttää tai päättää arvonnan ilman eri ilmoitusta.