Arvonnan järjestäjä:

Kilpailun järjestää STC-Trading Oy, joka on BRITA-tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa.

Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, hallinnoima, suosittelema tai sponsoroima millään tavoin.

Kilpailuaika:

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla BRITA Suomen Facebook-päivitystä ja tykkäämällä BRITA Suomesta Facebookissa. Kilpailu on voimassa, kunnes sivusto onsaanut sata tykkäystä tai kun järjestäjä julkaisupäivityksessään erikseen ilmoittaa arvonnan päättymisestä. Kommentteja, jotka ovat tulleet kilpailun umpeuduttua ei oteta arvonnassa huomioon.

Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä BRITA-Suomen sivusta (jos ei ole jo tykkääjä) Facebookissa ja kommentoimalla julkaisuun. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kommentoimalla julkaisuun osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

Voittajan/voittajien valinta:

Voittaja valitaan arpomalla kommentoijien kesken. Voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkinto/palkinnot:

Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, joka ilmoitetaan arvontajulkaisussa. Arvonnassa voittajia on kaksi henkilöä, sinisen Fill&Go Active ja lilan Fill&Go Active- juomapullojen voittajat. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi ja palkinto toimitetaan postitse vain Suomen alueelle.

Arpajaisvero:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä ja keskeyttää tai päättää arvonnan ilman eri ilmoitusta.