Tiedote:

Suomessa myytävät Brita suodattimet eivät sisällä alumiinia

eivätkä myöskään lisää alumiinin määrää juomavedessä.

MAXTRA + suodatin poistaa vesijohtovedestä veden makuun ja hajuun vaikuttavia ainesosia, kuten klooria ja alumiinia sekä raskasmetalleja (esimerkiksi kuparia ja lyijyä) sekä tuholaismyrkkyjä. Samalla se poistaa orgaanisia epäpuhtauksia. Vedestä tulee puhtaampaa, kirkkaampaa ja hyvänmakuista.

Maxtrassa on ioninvaihtimen, aktiivihiilen ja mikrohiilihelmien ainutlaatuinen yhdistelmä.

Hiili imee itseensä klooria, kasvinsuojeluaineita ja orgaanisia epäpuhtauksia, parantaa makua ja poistaa hajuja ja värin muutoksia. Siinä on myös toiminto, joka estää bakteerien kasvua. Ioninvaihdin poistaa veden kovuuden, joka aiheuttaa kalkin kertymistä. Se vähentää myös huomattavasti metallien, kuparin ja lyijyn pitoisuuksia. Uudet mikrohiilihelmet lisäävät kalkinsuodatuksen tehoa ja ne lisäävät suodatuksen pinta-alaa jonka ansiosta suodatusprosessi on entistä tehokkaampaa.

BRITA GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa, valmistaa Yhdysvaltain ja Kanadan markkinoille MAVEA-merkin alla suodatintuotteita. Yhdysvalloissa ja Kanadassa myytävät ”Brita”-tuotteet ovat eri yrityksen omistama ja valmistama tuotemerkki. Suomen markkinoilla olevia BRITA-suodatintuotteita ei voi verrata Amerikan markkinoilla oleviin suodatintuotteisiin, sillä nimestään huolimatta ne ovat täysin eri yrityksiä ja valmistajia.

 

Posted by:STC-Trading Oy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s