Uudet BRITA MAXTRA+ suodatinpatruunat tekevät juomakelpoisesta vedestä entistäkin raikkaampaa ja paremman makuista!

Uutuus! BRITA MAXTRA+ vedensuodatuspatruunassa on entistä paremmat vedensuodatusominaisuudet: entistä tiheämpi suodatussihti ja uudet BRITA mikrohiilihelmet sulkevat epätoivotut hajut ja maut, esimerkiksi kloorin, suodattimeen entistä tehokkaammin. Suodattimessa on lisäksi erityisiä ioninvaihtohelmiä, jotka estävät kalkin kertymisen. MAXTRA+ suodattimien MicroFlow- teknologia on lähtöisin kookoksen kuorista valmistetusta hiilestä.

BRITA MAXTRA+ suodattimella vetesi maistuu entistäkin paremmalta! BRITA MAXTRA+ suodattimet sopivat myös vanhanmallisiin kannuihin, joihin soveltuvat MAXTRA-suodattimet. MAXTRA+ suodatin on BPA-vapaa.

MAXTRA + poistaa vesijohtovedestä veden makuun ja hajuun vaikuttavia ainesosia, kuten klooria ja alumiinia sekä raskasmetalleja (esimerkiksi kuparia ja lyijyä) sekä tuholaismyrkkyjä. Samalla se poistaa orgaanisia epäpuhtauksia. Vedestä tulee puhtaampaa, kirkkaampaa ja hyvänmakuista. Voit käyttää sitä kuumiin ja kylmiin juomiin sekä ruoanlaittoon. Samalla estät kalkin muodostumisen ja pidennät kotitalouskoneittesi käyttöikää.

Miten MAXTRA+ patruuna toimii?
Maxtrassa on ioninvaihtimen, aktiivihiilen ja mikrohiilihelmien ainutlaatuinen yhdistelmä. Suodatusprosessissa on 4 vaihetta:

Vaihe 1: Tehokas esisuodatus:
Vesi virtaa tiheän suodattimen läpi.

Vaihe 2: Ioninvaihtosuodatus:
Ioninvaihdin vähentää kalkkia (karbonaattikovuus) ja tiettyjä raskasmetalleja (esimerkiksi lyijy ja kupari).

Vaihe 3: Aktiivihiilisuodatus:
MicroFlow-aktiivihiilisuodatus vähentää huomattavasti hajuun ja makuun vaikuttavia aineita, kuten klooria ja orgaanisia epäpuhtauksia sekä tiettyjä kasvinsuojeluaineita. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili suodattaa tehokkaasti epäpuhtauksia. Myös uudet mikrohiilihelmet on valmistettu samasta aktiivihiilestä ja ne lisäävät suodatuksen tehoa entisestään.

Vaihe 4: Tehokas loppusuodatus:
Eritysvalmisteinen tiheämpi suodatin kerää hiukkasseoksen.

Hiili imee itseensä klooria, kasvinsuojeluaineita ja orgaanisia epäpuhtauksia, parantaa makua ja poistaa hajuja ja värin muutoksia. Siinä on myös toiminto, joka estää bakteerien kasvua. Ioninvaihdin poistaa veden kovuuden, joka aiheuttaa kalkin kertymistä. Se vähentää myös huomattavasti metallien, kuparin ja lyijyn pitoisuuksia. Uudet mikrohiilihelmet lisäävät kalkinsuodatuksen tehoa ja ne lisäävät suodatuksen pinta-alaa lukiten epäpuhtaudet miljooniin pieniin huokosiin.

Kuinka usein Maxtra-patruuna on vaihdettava?
Veden laatu vaihtelee huomattavasti alueittain, ja jopa alueen sisällä eri päivinä. Tällä on vaikutusta patruunan käyttöikään. Brita suosittelee vaihtamaan patruunat säännöllisesti, vähintään 4 viikon/ 150 litran välein, jotta Brita-suodatinkannu toimii mahdollisimman hyvin. BRITA-vedensuodatinkannuissa on joko elektroninen Memo- tai kalenteritoiminto, joka muistuttaa patruunan vaihdosta.

Kuinka kauan suodattamiseen menee?
Nelivaiheinen suodatusprosessi kestää noin yhden minuutin.

MAXTRA+NEW.jpg

Posted by:STC-Trading Oy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s