Uusi, modernisti muotoiltu vedensuodatuskarahvi fill&Serve Mind kääntää päät ja tekee veden tarjoamisesta erityisen tapahtuman!

Tyylikäs BRITA fill & serve Mind- karahvi näyttää elegantilta ja se piristää tilaa niin kotona kuin toimistossakin. BRITA fill & serve Mind suodattaa vedestäsi hajua ja makua huonontavia aineita, kuten klooria, mutta päästää läpi kalsiumin ja magnesiumin kaltaiset tärkeät mineraalit. Vedensuodatuskarahvi on valmistettu korkealaatuisesta ja pitkään kestävästä BPA- vapaasta muovista, jonka läpinäkyvyys on lasin kaltainen.

Karahvin kanteen integroitu BRITA Memo muistuttaa neljän viikon välein MicroDisc- suodatinkiekon vaihtamisesta. Näyttö osoittaa vilkkumalla, kun on aika vaihtaa suodatin. MicroDisc-suodatinkiekko on kehitetty mielessä pitäen paras mahdollinen suodatuskyky ja sen suodatuskapasiteetti ActiveSelect®- tekniikan ansiosta on 150 litraa vettä, mikä vastaa 300 puolen litran muovipulloa.

BRITA fill & serve Mind- karahvi on mitoiltaan sopiva minkä tahansa jääkaapin oveen. Sen korkeus on 290 mm ja halkaisija 102 mm  ja se on rakenteensa ansiosta kevyt käsitellä. Karahviin mahtuu kokonaisuudessaan 1,3 litraa vettä (suppilon tilavuus on 0,5 litraa). Karahvin voit pestä astianpesukoneessa kantta lukuunottamatta, max. 50 °C. Suuret kaatonokat karahvin molemmilla puolilla tekevät veden tarjoamisesta miellyttävää.

Karahvin itsellesi saat ostettua suurimmista päivittäistavarakaupoista.

Klikkaa fill&serve suomenkielisiin käyttöohjeisiin tästä

4006387051785_FillServe_vedensuodatuskarahvi_grey

 

Posted by:STC-Trading Oy